Strateného chlapca z Kolačkova našli hubári, je hospitalizovaný

22.08.2007 Stará Ľubovňa

Bratislava 22. augusta (TASR) - Nezvestného dvojročného chlapčeka z obce Kolačkov v Staroľubovnianskom okrese dnes našli hubári a v súčasnosti je hospitalizovaný. Vo svojom hlavnom spravodajstve o tom informovala Slovenská televízia.
"Chlapčeka objavili okolo 19. hodiny hubári v lese asi 800 metrov od osady mimo príjazdovej cesty do vojenského priestoru, " uviedla pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová. Dodala, že uplakané a vystrašené dieťa odovzdali matke, ktorá ho nakŕmila a následne chlapčeka previezli na pozorovanie do nemocnice v Starej Ľubovni.
Do pátrania po nezvestnom chlapcovi sa dnes ráno zapojilo aj 20 príslušníkov Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Humennom i záchranári z Gabčíkova.
Malý Jaroslav Pecha odišiel z domu v pondelok 20. augusta podvečer oblečený iba v slipoch a obutý v papučkách a už sa nevrátil. Po chlapcovi doposiaľ neúspešne pátrali policajti so psami, vrtuľník Ministerstva vnútra SR s termovíznou kamerou i domáce obyvateľstvo.
 

Vyberte región